Meer weten over wat Uticon voor jou kan betekenen?

Bekijk hieronder onze expertises

Expertise bouwkunde en bouwconstructies

Bouwkunde & bouwconstructies

Expertise industriële automatisering en informatisering

Industriële automatisering & informatisering

Expertise mechanical engineering

Mechanical engineering

Expertise utilities

Utilities

Expertise gebouwtechnieken

Gebouwtechnieken

Expertise logistiek

Logistiek

Als partner voor zowel de korte als lange termijn hebben we alle disciplines in huis om de optimalisatie of uitbreiding van een bestaand proces, maar ook een verhuizing of complete nieuwbouw te laten slagen.  

Beschik jij ook over één van deze expertises?

Neem een kijkje bij onze jobs

Projectleider Bouwkunde


Als Projectleider Bouwkunde adviseer je de opdrachtgever vanuit je eigen vakdiscipline en denk je conceptueel mee met zijn plannen. Je werkt programma’s van eisen uit en stelt haalbaarheidsanalyses, kostenramingen en planningen op. Je bent eindverantwoordelijk voor het hele traject. Je krijgt daarbij veel vrijheid, waarbij een beroep wordt gedaan op je ondernemerschap. Je stuurt op een motiverende manier je projectteam aan en zorgt ervoor dat jouw projecten tot een goed einde worden gebracht. 

De projectleidersfunctie bij Uticon is een afwisselende mix van techniek (advies, ontwerp) en projectmanagement. Daarbij is kennis van aanverwante disciplines en productieprocessen in de foodbranche een extra kwaliteit om je werk goed te kunnen doen. Maar ook de beheersing van alle facetten van projectmanagement is een belangrijke pijler. Werken als Projectleider Food bij Uticon betekent dus werken in een hele veelzijdige functie.

Vacatures bij Uticon - Uitdagende projecten in de Food