Process engineer Lia Xing aan het woord

Publicatiedatum: 4 december 2018 13:55
Na het afronden van het gymnasium is Lia Levensmiddelentechnologie gaan studeren aan de universiteit van Wageningen. Na het behalen van zowel haar Bachelor- als Masterdiploma, wilde Lia graag beginnen als productontwikkelaar. Haar eerste baan vond ze bij een grote zuivelcoöperatie. Dit bleek uiteindelijk geen ideale match waarna ze is gestart als product- en procesontwikkelaar bij een grote viskwekerij. Hoewel deze baan haar goed beviel, miste ze het technische component in haar werk en heeft ze uiteindelijk voor de overstap naar Uticon gekozen.
Process engineer Lia Xing aan het woord


Process engineer Lia Xing

Lia over haar werk bij Uticon

“Ongeveer anderhalf jaar geleden ben ik aan de slag gegaan als process engineer bij Uticon. Toen ik nog als productontwikkelaar werkte, was het niet in mij opgekomen om voor een ingenieursbureau te gaan werken. Maar op een gegeven moment begon ik de technische uitdaging in het werk te missen. Dat een oud-studiegenoot ook al werkzaam was voor Uticon, gaf mij extra vertrouwen om de overstap te maken van productontwikkeling naar engineering.”

Lees meer over Lia

Interesse in Uticon?

Wil je meer weten over advies- en ingenieursbureau Uticon? Vul het contactformulier in en wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen.