Projectleider Robert van den Eertwegh aan het woord

Publicatiedatum: 23 oktober 2018 00:00
Na het afronden van zijn HTS WTB opleiding heeft Robert van den Eertwegh eerst een jaar gedetacheerd gezeten bij Concept engineers. Daarna is hij bij Gemco International aan de slag gegaan en hier doorgegroeid tot de functie van projectmanager. Vervolgens heeft Robert de overstap naar de food industrie gemaakt, eerst bij Marel en daarna bij Premiertech Chronos waar hij aan een groot material handling project in de zuivel heeft gewerkt. Robert heeft dus altijd projectmatig gewerkt. Uiteindelijk wilde hij graag aan de andere kant van de tafel zitten. Niet meer op de stoel van de leverancier maar aan de kant van de klant en daarom heeft hij de overstap naar Uticon gemaakt.


Projectleider Robert van den Eertwegh

Robert over zijn werk bij Uticon

“Ik ben ongeveer tweeënhalf jaar geleden bij Uticon aan de slag gegaan als projectleider. Ik wilde graag projecten vanuit het standpunt van de klant oppakken, maar wilde wel in de voedingsmiddelenindustrie blijven werken. Zo ben ik bij Uticon terechtgekomen. Mijn verleden ligt vooral in de machinebouw en het is dan ook best uitdagend om de procestechnische aspecten van een project te leren, bijvoorbeeld het lezen van P&ID’s en het maken en lezen van PFD’s.”

Lees meer over Robert

Interesse in Uticon?

Wil je meer weten over advies- en ingenieursbureau Uticon? Vul het contactformulier in en wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen.