Projectmanagement @Uticon

Publicatiedatum: 25 juni 2020 17:38
Wij geloven dat onze klanten en Uticon elkaar perfect aanvullen. Klanten kennen immers hun product en primaire proces als geen ander. En Uticon heeft verstand van engineering en multidisciplinair projectmanagement. Samen zijn we het perfecte team!


Het doel van onze klanten is ook ons doel: volledig, binnen budget en op tijd leveren. Onze projectmanagers beseffen dat maar al te goed. Dankzij hun resultaatgerichtheid, gestructureerde aanpak en creativiteit brengen zij projecten tot een succesvol einde. Op basis van hun jarenlange ervaring weten zij precies wanneer welke aanpak het beste werkt. Elk project is namelijk uniek en verdient een op maat gesneden plan. Dit plan stellen zij op met de klant om samen tot de beste oplossing te komen.


Ontzorging in elke fase

Met de inzet van onze projectmanagement skills ontzorgen wij klanten in alle fasen van het project. Vanaf het eerste idee tot en met de inbedrijfstelling. Na engineering ontzorgen wij bijvoorbeeld bij de inkoop, constructie en commissioning & startup. Bovendien adviseren we klanten, indien gewenst, bij het kiezen tussen uitbesteden of zelf doen.  

Uiteraard is het ook mogelijk om Uticon een deel van het project te laten uitvoeren. Dan maken we bijvoorbeeld in de ontwerpfase een conceptueel, basis- of detailontwerp. Hierbij zorgen we voor de integratie van ontwerpen van eventuele derde partijen, zoals leveranciers van apparatuur of bouwbedrijven.  


Inzet van tools

Uticon beschikt over een breed scala aan projectmanagementtools. De belangrijkste zijn?onze risico- en changemanagementtools. Met deze tools ondersteunen wij onze klanten bij het anticiperen op wat er in de buitenwereld speelt. Zo bent u beter voorbereid op de uitdagingen die een snel veranderende wereld met zich meebrengt. Zo maakt Uticon voor haar klanten het verschil.  

Bent u geïnteresseerd in de projectmanagement skills van Uticon of de tools die wij hanteren? En bent u benieuwd hoe wij deze voor uw project kunnen inzetten?

Neem dan contact op Frank Smalberg (f.smalberg@uticon.nl), teamleider projectmanagement bij Uticon. 

Interesse in Uticon?

Wil je meer weten over advies- en ingenieursbureau Uticon? Vul het contactformulier in en wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen.