Progress in every Process! Dat beloven wij. Niet alleen aan onze opdrachtgevers, maar ook aan onze medewerkers. Zij zijn onze trots en staan centraal bij ons advies- en ingenieursbureau. Daarom willen we het beste uit hen halen en hun talenten optimaal benutten. We doen dit met de Uticon Food Academy.


Kennissessies

Kennis delen is kennis vermenigvuldigen! Iedere dag vindt bewust en onbewust directe kennisuitwisseling plaats wanneer collega’s met elkaar samenwerken in projectteams. Elkaar ontmoeten, samenwerken, open-minded zijn en elkaar inspireren, in die wisselwerking zit de kracht van kennisdeling. Toch werk je niet altijd vlakbij elkaar en daarom worden in het kader van de Uticon Food Academy regelmatig interactieve kennissessies georganiseerd. Elkaar informeren over projectervaringen, innovaties, wettelijke normen, beursbezoeken, e.d. Ook delen collega’s van de ene discipline kennis met collega’s van de andere discipline en worden gastsprekers uitgenodigd die verdieping en innovaties in het vakgebied presenteren.

Cursussen

Opleidingen, cursussen en trainingen worden binnen de Uticon Food Academy gegeven om je bij te scholen tot het gewenste niveau. Deze kunnen toegespitst zijn op discipline. Denk aan levensmiddelentechnologie en procestechniek. Of de meer algemene onderwerpen: hygiënisch ontwerpen (EHEDG) en projectmanagement.

Agenda

Binnenkort kun jij ook deelnemen aan onze Uticon Food Academy!


Op de hoogte blijven?

Persoonlijke coaching Uticon Food Academy

Persoonlijke coachtrajecten

Persoonlijke coachtrajecten binnen Uticon zijn toegespitst op doelen die jij jezelf op werkvlak stelt en dragen bij aan de ontwikkeling van competenties uit onze competentiematrix. Uitgangspunten in een coachtraject zijn eigen verantwoordelijkheid, zelfsturing en het vinden van eigen oplossingen. Tijdens de sessies bespreek je met je coach je eigen specifieke probleemsituaties aan de hand van praktijkvoorbeelden. Je werkt daarbij aan praktische en passende oplossingen die meteen toegepast kunnen worden in je dagelijkse werk. Je doet het traject namelijk precies op het moment dat jij het nodig hebt.